WELKOM BIJ BRAM EIJMANS KAPPERS: KAPPERS VOOR DE MAN EN VROUW VAN NU!

__________________________

Hoe moeilijk kan een beslissing zijn…gelet op het advies van de KoninklijkeAnko en de algehele gezondheid van zowel mijn zeer gewaardeerde medewerkers danwel klanten, heb ik besloten om onze salon voor de komende drie weken te sluiten. Vanaf 7 april hopen we iedereen weer van harte welkom te heten in de salon..Uiteraard nemen we contact op met onze klanten die reeds afgesproken hebben , maar voor nu wens ik iedereen veel wijsheid en voorzichtigheid toe; laten we mekaar een beetje in de gaten houden…

Hou je goed en gezond,

Team BRAM EIJMANS KAPPERS.

_________________________

Sinds 2004 is onze haarstudio gevestigd aan de Kampsingel 5 in Zevenaar (tegenover AH) Hier maken we, in een ongedwongen en gezellige sfeer,mooie kapsels en mooie kleuren voor de man en de vrouw van nu. Kom een kijkje nemen; u bent van harte welkom!

GEEN AFSPRAAK? GEEN PROBLEEM! KOM BINNENWANDELEN OF BEL

Wilt u graag een afspraak met ons maken? Ons telefoonnummer is: 0316-340222

Welkom bent u altijd! Of het nu gaat om het maken van een afspraak, een praatje, of onze direct-service. Is er de mogelijkheid, dan helpen we u direct. Maakt u liever een afspraak? U mag het zelf bepalen. Vervolgens zorgen wij voor een mooi kapsel voor de man en vrouw van nu.